Complete levering van dakterras

Heeft u geen tuin, maar wilt u wel genieten van het buitenleven aan eigen huis? Dan is een dakterras is een mooie oplossing. Een dakterras is momenteel erg populair. Niet zo vreemd ook eigenlijk, want het biedt meer dan een tuin op de begane grond. Zo is het uitzicht vaak veel mooier en u heeft meer privacy.

U kunt uw dakterras geheel naar eigen wens inrichten. Misschien wilt u gewoon ontspannen kunnen zitten of is juist zonnebaden uw wens. Of u wilt s’avonds bijkomen van een dag hard werken in uw Jacuzzi. Het kan allemaal!

Uitstraling van uw nieuwe dakterras

Wat u ook wilt, de basis begint bij een solide constructie en aanleg van uw dakterras. Diverse materialen zijn mogelijk. Bankirai, vuren, grenen en red cedar alsook duurzaam wood composiet. Al het hout dat wij leveren is voorzien van het FSC keurmerk.

Uw dakterras zal worden voorzien van een hekwerk, dat naar keuze van aluminum of hout is gemaakt. Tevens kunnen we een verlichtings- en elektriciteitsplan opnemen in het ontwerp.

Toegang tot uw nieuwe dakterras

Vaak is de toegang naar uw dak niet aanwezig of onvoldoende geschikt voor aanleg van een dakterras. Wij hebben een ruime ervaring met diverse oplossingen hiervoor. Zo kunt u kiezen voor een dakluik of een dakhuis. Beiden geven via een vaste trap toegang tot uw dakterras. Als u kiest voor een dakhuis heeft u bovendien de mogelijk om daarin een kleine keuken te plaatsen.

Is ieder dak geschikt voor aanleg van een dakterras?

Ja, eigenlijk wel. Een dakterras kan worden aangelegd op betonnen daken, geïsoleerde daken, bitumen daken, etc. U wilt niet dat uw dak gaat lekken of doorzakt. Onze bouwkundigen beoordelen vooraf welke constructie voor uw dakterras de beste is.

Ik heb een schuin dak, kan ik dan ook een dakterras plaatsen?

Ja, dit is mogelijk. Voorwaarde is wel dat u de ruimte onder het schuine dak, meestal is dit de zolder, niet meer gebruikt. we halen dan feitelijk een hap uit uw dak en maken op vloerniveau uw dakterras. Dit hebben we al meerdere malen uitgevoerd. Helaas zijn hier geen foto’s van beschikbaar. Indien gewenst vertellen wij u graag meer over onze geleverde projecten.

Wilt u meer weten over plaatsing van een dakterras?

Vul onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op telefoonnummer 010 – 466 15 34.

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp (selecteer een optie)

    Bericht