Bedrijfsruimte laten renoveren

U wilt uw bedrijfspand renoveren? Een prettige en logisch ingedeelde werkomgeving levert betere resultaten. Wij denken graag met u mee hoe uw bedrijfs- of kantoorruimte het beste aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten. Gaat u een callcenter inrichten? Zoekt u naar een efficiëntere indeling van uw magazijn of opslagruimten? Heeft u extra vergaderruimte nodig? Heeft u een pand gekocht en deze moet geschikt gemaakt worden voor uw activiteiten? Wilt u gewoon vernieuwen?

Met alle soorten bedrijfs- en kantoorruimten heeft W. Hartman & Zonen B.V. ervaring. Wij adviseren, wij meten op, ondersteunen zo nodig bij de vergunningsaanvraag en zorgen voor de complete afwerking van uw bedrijfs- of kantoorruimte. Het hele traject van ontwerp en offerte tot installatie en oplevering kunnen wij voor u uitvoeren maar u kunt ook gedeelten van het project aan ons uitbesteden.

Alle klussen voor uw bedrijfsruimte.

Wij hebben gespecialiseerde vakmensen in dienst. Of het nu gaat om het bouwen van een extra loods, gevelrenovatie, het plaatsen van roldeuren, het installeren van sanitair of een keukengroep, het aanleggen van leidingen of elektriciteit, het regelen van verlichting, metselwerk of schilderwerk, maar ook het plaatsen van koelruimten en koelcellen, geen bedrijfsactiviteit is ons te gek.

W. Hartman & Zonen B.V. is in de regio Rotterdam al jaren een gewaardeerde partner voor ondernemers en vastgoedbeheerders voor het bouwen en verbouwen van winkelruimten en winkelpanden.

Wilt u meer weten over het bouwen of verbouwen van uw bedrijfsruimte?

Vul onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op telefoonnummer 010 – 466 15 34.

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp (selecteer een optie)

    Bericht