Beheer van vastgoed

W. Hartman & Zonen houdt zich sinds jaar en dag bezig met het professioneel beheer van alle vormen van vastgoed voor zowel particuliere en instutionele beleggers. Wanneer u over een pand beschikt wat u graag zou willen verhuren, maar u heeft geen zin in de bijkomende papieren rompslomp, het onderhoud en de overige beslommeringen die hierbij komen kijken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle door ons beheerde objecten het administratief en technisch beheer met duidelijke huurafrekeningen en juridische ondersteuning voor een beter rendement en fullservice beheer.

Deeldiensten behoren zeker tot de mogelijkheden net als onze bestuursdiensten voor Verenigingen van eigenaars van woningen, bedrijfsruimten en complexen. Ook hier behartigen wij voor de eigenaren de belangen van goed administratief en technisch management, door scherpe inkoop van diensten en strak technischbeleid.

Mocht u overwegen uw vastgoed te laten beheren en u hebt nog vragen omtrent onze diensten; schroomt u dan niet contact met ons op te nemen. Ook voor een overzicht van exact toegesneden prijzen kunt u ons te allen tijde bereiken per telefoon of via de e-mail.

Direct contact:

W. Hartman & Zonen B.V.
Zomerhofstraat 66 (centrum)
3032 CM Rotterdam

Telefoon: 010 – 466 15 34
Fax: 010 – 467 73 81
E-mail: info@hartman-zonen.nl