Winkelruimte praktisch laten inrichten

U bezit of huurt een winkelruimte en wilt deze praktisch inrichten. De opbrengst per vierkante meter is voor een winkelruimte cruciaal. En een goede inrichting is dat daarmee ook. Want uw klant moet zich thuis voelen in uw winkel en dat bereikt u door een prettige winkelomgeving te creëren.

W. Hartman & Zonen B.V. heeft sedert vele jaren een ruime ervaring in het inrichten en renoveren van winkelpanden. U kunt hierbij denken aan een nieuwe winkelpui, een pantry, toiletgroepen, verlichting, isolatie en magazijnruimte. Het doel is dat uw winkelruimte een praktische synergie vormt met uw dagelijkse werkzaamheden.

Wij adviseren, wij meten op, ondersteunen zo nodig bij de vergunningsaanvraag en zorgen voor de complete afwerking van uw winkel. Het hele traject van ontwerp en offerte tot installatie en oplevering kunnen wij voor u uitvoeren maar u kunt ook gedeelten aan ons uitbesteden.

Alle klussen voor uw winkel.

Wij hebben gespecialiseerde vakmensen in dienst. Of het nu gaat om het plaatsen van de winkelpui, het installeren van sanitair, het zetten van tegels, het aanleggen van leidingen of elektriciteit, het regelen van verlichting, metselwerk of schilderwerk, wij staan graag voor u klaar.

W. Hartman & Zonen B.V. is in de regio Rotterdam al jaren een gewaardeerde partner voor ondernemers en vastgoedbeheerders voor het bouwen en verbouwen van winkelruimten en winkelpanden.

Wilt u meer weten over…

Vul onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op telefoonnummer 010 – 466 15 34.

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp (selecteer een optie)

    Bericht