Aanbouw laten plaatsen…

…of verbouwing laten uitvoeren.

U wilt meer ruimte in uw huis en u bent benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u een aanbouw laten plaatsen of een verbouwing uit laten voeren? Wat voor ruimte wilt u precies creëren? Hoe zorgt u voor een goede en vooral mooie overgang van de bestaande ruimte(n) naar de nieuwe?

Graag bespreken wij met u welke materialen u wilt en kunt gebruiken, welke afwerking u op vloeren en muren wilt en wat de mogelijkheden hierin zijn. Uiteraard adviseren wij u ook over de benodigde isolatie.

Wij adviseren, wij meten op, ondersteunen bij de vergunningsaanvraag, leveren en bouwen de aanbouw en zorgen voor de complete afwerking. Het hele traject van ontwerp en offerte tot installatie en oplevering kunnen wij voor u uitvoeren maar u kunt ook gedeelten aan ons uitbesteden.

Alle klussen.

Wij hebben gespecialiseerde vakmensen in dienst. Of het nu gaat om het doorbreken en plaatsen van muren, het zetten van tegels, het aanleggen van leidingen of elektriciteit, metselwerk of schilderwerk, wij staan graag voor u klaar.

W. Hartman & Zonen B.V. is in Rotterdam en omstreken al jaren een gewaardeerde partner voor particulieren maar ook voor bedrijven, gemeenten en woningbouwverenigingen voor het plaatsen van aanbouwen en uitvoeren van verbouwingen.

Wilt u meer weten over het plaatsen van een aanbouw of het uitvoeren van een verbouwing?

Vul onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op telefoonnummer 010 – 466 15 34.

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp (selecteer een optie)

    Bericht